Odds Advice & Mediation
Telefoon +31 (0)10 307 36 83
E-mail: info@oddsadvice.nl

Onze werkwijze

ONZE WERKWIJZE

Bij het verlenen van onze diensten, hebben wij eerst zorgvuldig overleg met u, volledig naar uw behoefte. Een goede voorbereiding staat bij ons hoog in het vaandel.

Onze voorkeur gaat vooral uit naar een persoonlijke en praktische aanpak. Door uw input verkrijgen wij inzicht in uw situatie en/of uw business en wij denken ondertussen met u mee om in uw wensen en voorkeuren te voorzien.

Afhankelijk van de dienst die u wenst, zorgt deze dynamiek voor een mooie samenwerking, een gedegen Mediation proces, dan wel een mooi pakket aan vertrouwelijk maatwerk voor u en uw bedrijf.

Na een eerste, veelal telefonisch, contactmoment nodigen wij u uit voor een vrijblijvend intake gesprek. Tijdens dit gesprek wordt u gevraagd om een korte omschrijving te geven van uw situatie en/of business en aan te geven wat uw behoeften zijn. Op basis van deze informatie doen wij u een voorstel.

Indien u zich kunt vinden in het voorstel, zal een mediation proces (met instemming van alle belanghebbenden) worden opgestart, dan wel een vervolggesprek plaatsvinden om een adequate (business) analyse te maken op basis waarvan wij aanvangen met de werkzaamheden.

De vraag van cliënten naar alternatieve prijsberekeningen in plaats van een uurtarief neemt toe. Wij bieden daarom tevens de mogelijkheid van vaste bedragen (fixed fee) of abonnementen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.